Visoka kazen za Chelsea

Foto: Profimedia Chelsea
Pri Fifi so se odločili za kazen londonskemu klubu.
Oglej si celoten članek

Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je angleškemu Chelseaju prepovedala nakupe igralcev v naslednjih dveh prestopnih rokih - do januarja prihodnje leto - zaradi kršenja pravil pri podpisovanju pogodb z nogometaši, mlajšimi od 18 let.

Fifa je sporočila, da je londonski klub v minulem obdobju v kar 29 primerih kršil tovrstna pravila in bo zavoljo tega moral plačati tudi denarno kazen v višini 600.000 švicarskih frankov.

Za 90.000 švicarskih frankov nižja kazen je doletela angleško nogometno zvezo (FA), v naslednjih šestih mesecih pa mora Fifi tudi temeljito in podrobno predstaviti svoja pravila pri nakupu mladoletnih igralcev.

Tako klub kot angleška zveza sta že napovedala pritožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.