Visoka kazen za nogometaša Prve Lige

Foto: NK Krško/Facebook
Foto: NK Krško/Facebook
Albanec Francesco Tahiraj bo moral zaradi nešportne poteze na tekmi s Krškim počivati pet tekem.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je nogometaša Aluminija, Albanca Francesca Tahiraja, kaznoval s petimi tekmami prepovedi igranja, ker je na tekmi proti Krškemu (2:2) pljunil tekmeca, po prejetem rdečem kartonu pa se še naprej nešportno obnašal.

Na isti tekmi je rdeč karton prejel tudi njegov soigralec Dejan Krljanović, a ker je moral predčasno v slačilnico zaradi dveh rumenih kartonov, bo počival le eno tekmo. Ista kazen je doletela tudi nogometaša Radomelj Liridona Osmanaja.

Zaradi neupoštevanja protokola oziroma zamujanja pri prihodu na igrišče si je Olimpija prislužila ukor, po 300 evrov kazni pa bosta morala zaradi nešportnega vedenja igralcev plačati Aluminij in Radomlje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.