Visoka kazen zaradi udarca v mednožje

Eno višjih denarnih kazni v tej sezoni košarkarske lige NBA bo moral plačati španski reprezentant v dresu Oklahome Serge Ibaka. Vodstvo lige ga bo prikrajšalo za 25 tisoč dolarjev, ker sodniška komisija po pregledu počasnega posnetka meni, da je Ibaka centra Los Angeles Clippers Blaka Griffina namerno udaril v mednožje.
Oglej si celoten članek

Čeprav se je Ibaka po tekmi zagovarjal, da je do prekrška prišlo v žaru borbe in da igralca nikakor ni hotel udariti pod pasom, televizijski posnetek jasno kaže, da je šlo za nameren udarec. Ibaka je Griffina najprej prijel za roko, z drugo pa ga je z vso močjo udaril v mednožje.

Griffin, ki v ligi NBA velja za enega najmočnejših igralcev pod obročema, se je po udarcu zgrudil na tla in tam obležal. "Malce sem bil presenečen, da ga sodniki niso nemudoma izključili. Očitno vsega niso videli," je po tekmi dejal center LA Clippers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.