Vitalij bo pas branil proti Chisori

Foto: EPA
Foto: EPA
Ukrajinski boksarski zvezdnik Vitalij Kličko bo naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC branil v dvoboju z Britancem Dereckom Chisoro 18. februarja v Münchnu, je poročal nemški Bild. Kličko je dejal, da je Chisora, ki je 3. decembra lani tesno izgubil z Robertom Heleniusom, "zanimiv nasprotnik".
Oglej si celoten članek

Štiridesetletni Vitalij Kličko je napovedal, da bo imel prihodnje leto najmanj dva dvoboja. Poleg omenjenega načrtuje še nastop julija z Britancem Davidom Hayem, pogajanja z borcem, ki se je sicer tekmovalno že upokojil, še niso končana. Haye je julija v Hamburgu izgubil z mlajšim bratom iz družine Kličko; Vladimir je odtlej lastnik šampionskih pasov po verzijah WBO, IBF in WBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.