Vitalij Kličko poškodovan med protesti

Foto: Reuters Vitalij Kličko nemiri Kijev Foto: Reuters Vitalij Kličko nemiri Kijev Foto: Reuters Vitalij Kličko nemiri Kijev Foto: Reuters Vitalij Kličko nemiri Kijev
Na protestih v centru Kijeva proti spornemu zakonu o uporabi ruskega jezika v Ukrajini je bil lažje ranjen svetovni boksarski prvak Vitalij Kličko.
Oglej si celoten članek

"Edini državni jezik v Ukrajini bi moral biti ukrajinski," je na protestih dejal vodja stranke Udar, Vitalij Kličko, potem ko je ukrajinski parlament sprejel zakon, po katerem je ruski jezik dobil status uradnega jezika. Starejši od bratov Kličko je bil poškodovan med posredovanjem policije, ki je med protestnike izstrelila solzivec. Kličko si je lažje poškodoval roko, tako da tudi ni ogrožen njegov naslednji obračun proti Nemcu Manuelu Charru, ki ga čaka 8. septembra v Moskvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.