Vitranc: na prvi veleslalom brezplačno

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Letošnji pokal Vitranc za moški svetovni pokal v alpskem smučanju se bo s tekmami začel dan prej kot običajno.
Oglej si celoten članek

Kranjskogorčani bodo namreč poleg standardnega programa v petek, 4. marca, izvedli še eno tekmo v veleslalomu za svetovni pokal v alpskem smučanju, s čimer bodo nadomestili odpadlo tekmo iz Garmisch-Partenkirchna.

"Dejstvo je, da nam Mednarodna smučarska zveza zelo zaupa in nam je ponudila izvedbo odpadlega veleslaloma iz Garmisch-Partenkirchna. Velik problem je bil, kako zapreti finančno konstrukcijo za to tekmo, na čemer smo zelo aktivno delali zadnjih nekaj dni. S pomočjo vseh deležnikov, ki v projektu sodelujejo, nam je to tudi uspelo. Nenazadnje pa so tudi kolegi iz Garmisch-Partenkirchna veseli, da bo tekmovanje ostalo v okviru Cluba 5, organizacije najboljših prirediteljev tekem v svetovnem pokalu v alpskem smučanju," je dejal Srečko Medven, generalni sekretar pokala Vitranc.

Organizatorji so se odločili, da bo petkov veleslalom brez vstopnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:20 12. Februar 2016.

    Lahko so vse tekme brezplačne,ni vredno it gledat naše sramote od smučarjev,ki trenutno sodelujejo v svetovnem pokalu,žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.