Vladarje Evrope počastilo 600.000 ljudi

Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA iniesta reina španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA arbeloa španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA casillas španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava Foto: EPA španija nogometna reprezentanca proslava
Španska nogometna reprezentanca, ki je v nedeljo drugič zapored osvojila naslov evropskega prvaka, se je po sprejemu na odprtem avtobusu popeljala po Madridu. Ob njeni poti se je zbralo neverjetnih 600 tisoč ljudi. Selektorja Vicenteja Del Bosqueja bi kar za premierja.
Oglej si celoten članek

Okrog 600 tisoč ljudi, ki so želeli počastiti tretji evropski naslov španske nogometne reprezentance, se je zbralo na ulicah v središču Madrida. Nogometaši so se, kakor se za največje uspehe spodobi, peljali mimo na odprtem avtobusu, jasno s pokalom. Tokrat ga je Sergio Ramos trdno držal in mu ni padel iz rok, kar se je v zgodovini njegovega proslavljanja že pripetilo. Zato pa se je Alvaro Arbeloa sredi vožnje odločil izstopiti iz avtobusa, pri tem pa ga ni motilo, da je moral, ovit v špansko zastavo, skočiti z višine dobrih dveh metrov.

Popotovanje se je sklenilo na trgu Cibeles, kjer so Arbeloi sledili tudi ostali in krenili na oder. Kmalu je mikrofon prevzel dežurni zabavljač reprezentance, rezervni vratar Pepe Reina, ki je na duhovit način predstavil vsakega igralca. Nato so besedo dobili tudi drugi. "Ponosen sem, da sem v tej ekipi in da smo vas osrečili," je dejal Andres Iniesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.