Vlade in Dražen - nekoč brata

Foto: Žurnal24 Vlade Divac, eden glavnih protagonistov filma.
Televizija ESPN je ustvarila ganljiv film o prijateljstvu Vladeta Divca in Dražena Petrovića, ki je počilo zaradi tregičnih dogodkov na podoročju nekdanje Jugoslavija v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja.
Oglej si celoten članek

Film Nekoč brata govori o velikem prijateljstvu med srbskim centrom Vladetom Divcem in leta 1993 preminulim hrvaškim košarkarskim genijem Draženom Petrovićem. Vzporedno z vojnimi dogodki na Balkanu se je njuno prijateljstvo vse bolj ohlajalo. Prvi pa se je odtujil Petrović, zatrjuje Divac. Zbližanja ni bilo več, saj je Dražen v tragični avtomobilski nesreči umrl. Film pripoveduje tudi o
čuoviti jugoslovanski generaciji z omenjenima ter Tonijem Kukočem, Dinom Radjo, Žarkom Paspaljem in drugimi. Generaciji, ki bi v drugačnih razmerah lahko posegla še višje. Film je v angleškem in hrvaškem jeziku.



  

   







 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.