Vlagal milijone, odhaja zaradi žalitev

Foto: FK Vardar Sergej Samsonenko.
Foto: FK Vardar Sergej Samsonenko.
Lastnik moškega in ženskega rokometnega ter nogometnega kluba Vardar, ruski milijonar Sergej Samsonenko, je sporočil, da po koncu letošnje sezone ne bo več vlagal v klub iz Skopja.
Oglej si celoten članek

Poslovneža Sergeja Samsonenka, ki biva v Makedoniji, so razjezile žaljivke, ko naj bi dvignil cene vstopnic za nogometno tekmo Vardarja proti Fenerbahçeju v boju za skupinski del Lige Evropa.

"Makedonija je moj dom in dom moje družine že 11 let. Vložil sem velikanske vsote v razvoj športa v državi," je v pismu, ki ga je napisal kot odgovor na kritike in žaljivke, da naj bi klub za tekmo zadnjega kroga kvalifikacij med Vardarjem in turškim Fenerbahçejem dvignil cene vstopnic, začel Samsonenko.

Nadaljeval je, da nobena cena vstopnic ne more povrniti njegovih finančnih vložkov v makedonski šport. "Dovolj je. Nikoli me niso tako žalili in poniževali, kot v zadnjih dneh. Sprejel sem odločitev, čeprav zelo težko. To je moja zadnja sezona, ko bom vlagal v tri makedonske klube," je zapisal ruski poslovnež, ki bo klub predal nekdanjim lastnikom, a jim ga bo zapustil "v odličnem stanju, s številnimi lovorikami, ugledom in brez dolga."

Samsonenko je po poročanju makedonske tiskovne agencije Mia sporočil še, da bodo vstopnice za tekmo med Vardarjem in Fenerbahçejem stale pet evrov, ne glede na to, za kateri sektor jih bodo navijači kupovali. Tistim, ki so vstopnice že kupili, bo povrnil razliko. Pred tem so vstopnice za omenjeni nogometni obračun stale med 32 in 50 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.