Vlomilec z nožem nad teniško zvezdnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Češka tenisačica Petra Kvitova je bila napadena v svojem domu.
Oglej si celoten članek

Ena najboljših teniških igralk sveta (trenutno je 11. na lestvici WTA) in dvakratna zmagovalka Wimbledona - Čehinja Petra Kvitova, je bila v torkovih jutranjih urah žrtev nasilnega zločina.

Njen dom v češkem Prostejovu je namreč obiskal vlomilec, ki je bil oborožen z nožem. Agent Kvitove Karel Tejkal je sporočil, da ima 26-letnica ureznino na levi roki in da je v zdravniški oskrbi.

Kvitova je sicer že pred nesrečnim dogodkom zaradi poškodbe noge že prej odpovedala nastop za svojo državo v okviru Hopmanovega pokala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.