Vnuk tega velikana prihaja v formulo 1

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brazilec Pietro Fittipaldi bo v letošnji sezoni formule 1 dobil še dve priložnosti za nastop.
Oglej si celoten članek

Kot je danes sporočila ekipa Haas, bo vnuk nekdanjega velikega zvezdnika tega športa Emersona Fittipaldija nastopil na petkovih prostih treningih na dirkah v Abu Dabiju in Mehiki.

Pietro Fitttipladi sicer že ima nekaj tekmovalnih izkušenj v formuli 1, saj je za ekipo Haas nastopil na dveh dirkah leta 2020, ko je zamenjal poškodovanega Romaina Grosjeana, sicer pa je tudi testni voznik ekipe.

Za Haas sicer vozita Danec Kevin Magnussen in Nemec Mick Schumacher; sin nekdanjega sedemkratnega svetovnega prvaka Michaela Schumacherja sicer še nima zagotovljenega sedeža tudi za naslednjo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.