"Vodijo nas kriminalci, z izbrano vrsto si polnijo žepe"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ostre besede reprezentanta Bosne in Hercegovine.
Oglej si celoten članek

Asmir Begović, vratar angleškega prvoligaša Evertona, je ostro kritiziral vodstvo Nogometne zveze Bosne in Hercegovine in njene vodilne može označil za kriminalce. Begović, ki je za izbrano vrsto doslej zbral 63 nastopov, je bil nazadnje vpoklican oktobra lani, od leta 2018 pa je zbral le dva nastopa.

Reprezentanca Bosne in Hercegovine je sicer tokrat z 1:0 na prijateljski tekmi premagala Kuvajt (142. na lestvici Fife) in tako prekinila obdobje brez zmage, ki je trajalo kar 656 dni. Neuspešen niz je povzročil veliko nezadovoljstvo pri navijačih, ki jih je še dodatno razočaralo imenovanje nekdanjega trenerja Dinama Ivajla Peteva na položaj selektorja. Tribune v Zenici so tako na dvoboju proti Kuvajtu povsem samevale.

"Kako žalosten trenutek za nogomet v BiH. Po zaslugi 'odličnega' dela ljudi na nogometni zvezi v zadnjih letih, smo prišli do točke, ko je vsem popolnoma vseeno za reprezentanco," je slab obisk na stadionu Bilino Polje opisal novinar Saša Ibrulj. Sledil je odgovor Begovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.