Vodilni znova s prvega mesta

Foto: Profimedia Lewis Hamilton
Britanec znova najhitrejši v kvalifikacijah.
Oglej si celoten članek

Britanec Lewis Hamilton je bil najhitrejši v kvalifikacijah pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva formule 1 v Singapurju. Drugi je bil Nizozemec Max Verstappen (Red Bull), tretji pa Nemec Sebastian Vettel (Ferrari).

Ob Vettlu bo iz druge vrste dirko začel še drugi Mercedesov voznik Finec Valtteri Bottas, tretjo startno vrsto sta si danes privozila njegov rojak, drugi Ferrarijev voznik Kimi Räikkönen ter drugi dirkač Red Bulla Avstralec Daniel Ricciardo.

Za Hamiltona je današnji "pole position" sedmi v sezoni, četrti na ulični dirki v Singapurju in skupno že 79. v karieri.

Nedeljska preizkušnja v Singapurju bo 15. dirka formule 1 v tej sezoni, v skupnem seštevku pa ima vodilni Hamilton 30 točk naskoka pred najbližjim zasledovalcem Vettlom (256-226).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.