Vodstvo lige brez milosti za Olimpijo

Foto: Twitter/NK Olimpija
Foto: Twitter/NK Olimpija
Vodstvo Prve lige Telemach je zavrnilo prošnjo Olimpije.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Prve lige Telemach je zavrnilo prošnjo nogometašev Olimpije, ki je zaradi zamude pri vrnitvi s tekme prvega kroga kvalifikacij evropske konferenčne lige v Luksemburgu želela prestaviti nedeljsko tekmo prvega kroga državnega prvenstva proti Muri, je sporočila Prva liga Telemach.

Vodja tekmovanj je ugotovil, da glede na veljavne predpise in sklepe pristojnih organov ni upravičenega razloga za prestavitev tekme. Tekma bo tako ob napovedanem terminu, v nedeljo ob 20.15 uri.

Nogometaši Olimpije so zaradi podaljškov v Luksemburgu zamudili letalo, zato so se morali vrniti z avtobusom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.