Vogts na čelu Azerbajdžana do 2014

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Azerbajdžan bo podaljšal sodelovanje s selektorjem nogometne reprezentance Bertijem Vogtsom do leta 2014, so sporočili iz azerbajdžanske nogometne zveze (AFFA).
Oglej si celoten članek

Izvršni odbor zveze se je namreč odločil, da bo 64-letni Nemec vodil Azerbajdžan v kvalifikacijah za mundial 2014 v Braziliji.

Vogts je osvojil naslov svetovnega prvaka kot igralec leta 1974 in kot selektor popeljal Nemčijo do evropskega naslova leta 1996. Bil je tudi selektor Kuvajta, Škotske in Nigerije, preden je leta 2008 sedel na azerbajdžansko klop.

Azerbajdžan se sicer ni uvrstil na mundial 2010, neuspešen je bil tudi na poti do Eura 2012, zato je Vogts minuli teden namignil, da si ne želi ostati na čelu Azerbajdžana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.