Vojnovu grozi deset let zapora in izgon iz države

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejist ekipe Los Angeles Kings Slava Vojnov, soigralec Anžeta Kopitarja, je bil obtožen zaradi nasilja nad soprogo. Štiriindvajsetletni Rus se bo moral pred okrajnim sodiščem v Los Angelesu zagovarjati 1. decembra. V primeru, da bo obsojen, mu grozi deset let zapora, izključen pa ni niti izgon iz države.
Oglej si celoten članek

Vjačeslava Vojnova so 20. oktobra aretirali v bolnišnici Torrance v Kaliforniji. V bolnišnico je pospremil soprogo, ki je po navedbah tožilstva imela poškodbe ličnice, vratu in arkade. Vojnov se zagovarja za nedolžnega, zaradi aretacije pa si je s strani NHL prislužil suspenz.

Leta 2012 in 2014 je Vojnov z ekipo Los Angeles Kings osvojil naslov prvaka lige in osvojil Stanleyjev pokal, letos je bil na olimpijskih igrah v Sočiju član zbornaje komande.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:00 1. December 2014.

    ČE BI ŠE SVOJE NASILNEŽE TAKO KAZNOVALI KOT BODO VOJNOVA NE BI NIČ REKEL.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.