Voki-toki na progi kriv za odstop

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nemška smučarka Maria Höfl Riesch je na slalomu v Courchevelu odstopila zaradi voki-tokija, ki ga je na progi izgubil eden izmed delavcev na smučišču.
Oglej si celoten članek

Slalom v francoskem Courchevelu je dobila Avstrijka Marlies Schild, ki je s 34. zmago izenačila rekord legendarne Švicarke Vreni Schneider. Zelo dobro se je na prvi progi drugega slaloma sezone odrezala tudi Nemka Maria Höfl-Riesch, ki je dosegla najboljši vmesni čas, nato pa odstopila zaradi neznanega predmeta, ki se je pojavil na njeni poti. Höfl-Rieschova je vložila pritožbo in želela še enkrat na progo, vendar tekmovalna žirija njeni zahtevi ni ugodila.

Sprva se je govorilo, da je nekdo namerno vrgel mobilni telefon in s tem poskušal pokvariti nastop nemške smučarke, preiskava pa je pokazala, da je šlo v resnici za voki-toki enega izmed delavcev na progi.

Mednarodna smučarska zveza (Fis) oziroma organizatorji tekme v Courchevelu za zdaj niso ponudili nobene uradne razlage ali opravičila nemški smučarki, ki je z drugim mestom v finskem Leviju dokazala, da sodi v svetovni slalomski vrh.

Sezona alpskih smučark se bo nadaljevala v soboto, ko bo v Val d'Isèru na sporedu smuk, v nedeljo pa se bodo dekleta pomerila na veleslalomu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:22 19. December 2013.

    Dobr si me nasmejal :-)

  • 14:13 19. December 2013.

    "Halo Maria, Mitja tukej, kaj si ti našla moj voki-toki?"

  • 12:53 19. December 2013.

    Halo, haloooo, Mitja tu :)))))))))))))))))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.