Volitve močnejše od El Clásica

Foto: Žurnal24 Leo Messi bo s soigralci na El Clásicu lovil peto zaporedno zmago. (Foto: Reuter
O tem se je govorilo že pred časom, zdaj pa se je to tudi uresničilo. Prvi letošnji El Clásico, veliki derbi med Barcelono in Real Madridom, bo zaradi volitev v Kataloniji odigran v ponedeljek.
Oglej si celoten članek

V Španiji so prvi letošnji clasico, večni derbi španskega nogometnega prvenstva Primera division med velikanoma Barcelono in Real Madridom, prestavili na ponedeljek, 29. decembra. Edini razlog za nov termin je, da ne bi prišlo do težav z varnostjo, saj so dan prej v Barceloni na sporedu katalonske volitve, so v četrtek sporočili iz vodstva la lige.

V vodstvu španskega prvenstva so tako v četrtek odločili, da bo spektakel na stadionu Camp Nou v ponedeljek, 29. novembra, čeprav so tako nogometaši Barce kot Reala večkrat javno izjavili, da bi tekmo raje odigrali v nedeljo, kot je bilo sprva predvideno, sicer pa dan pred tem, v soboto.

V španskem prvenstvu ima ta čas Real na prvem točko prednosti pred Barcelono, ki je dobila zadnje štiri večne derbije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.