Vonn: Žalostno je gledati tvoje slovo

Foto: EPA
Foto: EPA
Od Tine Maze so se preko socialnih omrežij poslovile tudi velike tekmice.
Oglej si celoten članek

Tina Maze je v soboto sklenila vrhunsko kariero, od velike tekmice, ki je v svetovnem pokalu osvojila 26 zmag, na olimpijskih igrah pa prišla do dveh zlatih in srebrnih kolajn, pa so se poslovile tudi ostale smučarke. Med njimi tudi največje tekmice.

Med prvimi se je oglasila Lindsey Vonn, ki zaradi poškodbe v tej sezoni še ni tekmovala, a ima v načrtu, da se na tekme svetovnega pokala vrne še v tej zimi. "Čestitke na izjemni karieri. Žalostno je gledati tvoje slovo. Veliko sreče v naslednjem poglavju," se je od slovenske šampionke poslovila najuspešnejša smučarka v zgodovini svetovnega pokala.

Od Mazejeve so se na twitterju poslovile tudi Mikaela Shiffrin, Anna Veith, Federica Brignone pa tudi slovenski nogometni reprezentant Benjamin Verbič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:15 8. Januar 2017.

    A se ne čestita ZA izjemno kariero?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.