Prinesla ga je v Korejo raztresla njegov pepel

Foto: Epa
Foto: Epa
"Vem, da bi mu veliko pomenilo, da je spet tukaj," je dejala ameriška smučarka.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn je v Pyeongchangu raztresla pepel starega očeta. "Vem, da bi mu veliko pomenilo, da je spet tukaj. Del njega je bil vedno tu," je v četrtek za ameriško agencijo AP in časnik The Chosun Ilbo povedala smučarka.

Vonnovi je stari oče umrl novembra. Na Korejo je bil vselej navezan, saj je bil eden od ameriških vojnih veteranov, ki so sodelovali v korejski vojni.

Smučarka se je zato odločila, da bo del njegovega pepela iz žare odnesla s seboj v Pyeongchang, na koncu pa ga je raztresla v bližini moške smukaške proge. Očitno je bila na dedka tudi zelo navezana, saj je na novinarski konferenci pred igrami zajokala, ko so jo novinarji povprašali o njem.

Triintridesetletna smučarka je v Pyeongchangu nastopila na svojih zadnjih olimpijskih igrah in v smuku osvojila bronasto kolajno.

Foto: Epa lindsey vonn

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:48 26. Februar 2018.

    Kreteni od USA se hvalijo z veteranstvom v Koreji ,Vietnamu in Iraku, vi jih pa še reklamirate !

  • 13:12 23. Februar 2018.

    kak je tečna ta Vonnova, koga briga...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.