Vonnova drvela s 121,7 km/h

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Lindsey Vonn je v zgornjem delu po progi drvela s hitrostjo 121,7 km/h, preden je njen pohod na rekordno 36. smukaško zmago prekinila napaka. Američanka je imela veliko sreče, da se je uspela obdržati na nogah.
Oglej si celoten članek

Vodilna smučarka skupnega seštevka za svetovni pokal je bila najhitrejša v zgornjem delu tretjega letošnjega smuka, njen pohod na 72. zmago v karieri pa se je končal z odstopom.

Foto: Youtube lindsey vonn Vonnovo je pri zavoju v levo dvignilo na grbini, a se je s pristankom na eni nogi izognila hujšim posledicam. Američanka je poskušala izenačiti dosežek Annemarie Moser-Pröll, ki je v svoji karieri dobila 36 smukov za svetovni pokal. Enaintridesetletnica ostaja pri številki 35.

Z odstopom in drugo zaporedno zmago Lare Gut je skopnela tudi njena prednost v skupnem seštevku, ki po novem znaša vsega dve točki.

''Kot sem že povedala, je v Val d'Iseru vedno zabavno smučati. Nekoliko sem presenečena nad izidom, saj sem bila prepričana, da sem bila preveč trda na smučeh,'' je po zmagi dejala presrečna Švicarka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.