Vonnova iz nezavesti takoj v kader: "Ne, to ni 1. april."

Foto: Facebook Foto: Facebook Foto: Facebook
Sveže upokojena Lindsey Vonn je prestala novo operacijo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja smučarska zvezdnica Lindsey Vonn se je po koncu kariere odločila za operacijo levega kolena ter poseg dokumentirala z nazornimi fotografijami in posnetki. "Na žalost so ni objava za 1. april. Operacija je bila uspešna. Zdaj že okrevam doma. Več bom objavila, ko bom spet koherentna. Hvala vsem za lepe želje. Lahko noč," je pripisala posnetku, na katerem se je očitno pravkar prebudila iz anestezije.

Vonnova je z operativnim posegom sanirala posledice poškodbe s treninga v Copper Mountainu, kjer je ob padcu na treningu superveleslaloma novembra lani povsem raztrgala stranske kolenske vezi.

V nadaljevanju sezone je poskušala smučati z opornicami, a so bile bolečine prehude, zato je po koncu svetovnega prvenstva v Areju sklenila športno pot, na kateri je dobila 82 tekem za svetovni pokal, štiri manj od rekorderja Ingemarja Stenmarka (86). Športno pot je sklenila z bronom v smuku, na katerem je naslov svetovne prvakinje ubranila Ilka Štuhec.

Zaradi številnih obveznosti z dobrodelno organizaciijo je nekaj časa odlašala z operacijo, nato pa si je na dan norcev privoščila trenutek za zdravje. Sledilce na družbenem omrežju je pred ogledom objave opozorila na nazornost fotografij, na eni od njih je namreč vidno njeno odprto koleno (več v galeriji).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:07 4. April 2019.

    Komaj se je prebudila in to kar naličena pa že ve,da je operacija bila uspešna....eh no Lindsey

  • 16:54 3. April 2019.

    toliko bolečin za denar, ki ne prinaša srečo.........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.