Vonnova na pomoč poklicala navijače

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška smučarka Lindsey Vonn je v sodelovanju z modno oblikovalko Cynthio Rowley oblikovala vzorce, ki bi lahko krasili njeno čelado na olimpijskih igrah 2014 v ruskem Sočiju.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn je urnik letošnje zime povsem prilagodila olimpijskim igram v Sočiju, saj bo do začetka velikega spektakla sezone le redko nastopila na tekmah svetovnega pokala.

Američanka že izbira čelado, s katero bo smučala v Rusiji, za pomoč pa je zaprosila svoje navijače. Na družabnem omrežju Facebook je objavila štiri motive, odločila pa se bo za tistega, ki bo zbral največ glasov.

''S prijateljico Cynthio Rowley sva se domislili štirih motivov za mojo čelado v Sočiju, vendar pri odločitvi potrebujem vašo pomoč. Komentirajte pod fotografijo in s tem glasujte za motiv, ki ga želite videti na moji čeladi,'' je zapisala Vonnova.

Foto: Facebook lindsey vonn čelade soči 2014

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.