Vonnova na premieri filma šokirala s prozorno obleko ter brez spodnjega perila

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Lindsey Vonn je morala zbrati dosti poguma, da se je na dogodku pojavila v takšni obleki
Oglej si celoten članek

Nekdanja ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn je šokirala javnost na nedavni premieri filma o njeni karieri ter življenju.

Vonnova se je v Los Angelesu, kjer je bila na sporedu premiera filma "Lindsey Vonn: Zadnja sezona", pojavila v precej prozorni obleki, z zelo velikim izrezom na hrbtni strani.

Vonnova, ki je znana, da se ne sramuje svojega izgleda, s katerim pogostokrat krasi naslovnice številnih tabloidov, je prav tako podžgala moško domišljijo z odločitvijo, da pod obleko ne obleče spodnjega perila, kar je bilo ob delno prozorni obleki precej očitno.

Video Vroča Lindsey Vonn: Kopalke skoraj nič ne skrijejo

Ameriška šampionka je tako znova poskrbela, da je tudi po koncu svoje športne kariere še vedno v središču medijske pozornosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 09:33 13. November 2019.

    In kje je tu katastrofa? Itak nima kaj za pokazat...

  • 08:22 13. November 2019.

    Brez spodnjega perila?Je imela v mislih kak brzinski stik s črno mambo?

  • 07:52 13. November 2019.

    Opravlja svojo "službo" in promovira svojo znamko. Pa še nekaj za domišljijo imamo od tega. Od reklame za poli salamo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.