Vonnova natrgala sprednjo križno vez

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ameriška smučarka Lindsey Vonn zaradi padca na treningu v Copper Mountainu ne bo nastopila na tekmah svetovnega pokala v domačem Beaver Creeku.
Oglej si celoten članek

Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn si je pri padcu na torkovem treningu v Copper Mountainu delno raztrgala sprednjo križno vez in prejela modrico v desnem kolenu, pri padcu pa je utrpela tudi nekaj manjših prask po obrazu in dobila udarec v ramo, je na spletni strani danes zapisala ameriška smučarska reprezentanca.

Vonnova bo zavoljo tega nekaj dni počivala, nato pa bo zdravniška služba ameriške reprezentance določila nadaljnjo terapijo.

Štirikratna nosilka velikega kristalnega globusa si je na letošnjem svetovnem prvenstvu v Schladmingu na superveleslalomski preizkušnji strgala vezi v kolenu. Po sedmih mesecih rehabilitacije se je na sneg vrnila septembra, na oktobrski uvodni tekmi v Söldnu pa zavoljo malega števila treningov ni nastopila.

Devetindvajsetletna Vonnova po padcu v Copper Mountainu zagotovo ne bo nastopila v Beaver Creeku, ki bo konec prihodnjega tedna gostil ženske tekme za svetovni pokal v smuku, superveleslalomu in veleslalomu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.