Vonnova: Ne obsojajte me

Foto: Profimedia lindsey vonn
Ameriška šampionka odšteva dneve do prvega nastopa v Pyeongchangu.
Oglej si celoten članek

Kraljica hitrih disciplin Lindsey Vonn težko pričakuje svoj prvi nastop na olimpijskih igrah v Južni Koreji. 

Za ameriško zvezdnico bo nastop na sobotnem supervelelslalomu, ki se začne ob 3. uri zjutraj po srednjeevropskem času, prvi na OI po letu 2010, saj je pred štirimi leti v Sočiju manjkala zaradi poškodbe kolena.

"Zelo sem že nestrpna," je nekaj dni pred prvo tekmo zapisala Vonnova, ki že ima superveleslalomsko olimpijsko odličje. Pred osmimi leti je v Vancouvru osvojila bron.

"Verjetno si bom pogrizla vse nohte. Ne obsojajte me," je zapisala zmagovalka 81 tekem za svetovni pokal. "Tekmujem 17., 21. in 23. Še približno tri dni, 22 ur in 56 minut," je še dodala ameriška zvezdnica.

Vonnova bo v Pyeongchangu nastopila na superveleslalomu (17. februar ob 3.00), smuku (21. februar ob 3.00) in kombinaciji (23. februar ob 3.00 in 6.30).

Američanka je med olimpijskimi igrami zelo dejavna na družbenih omrežjih. Svoje sledilce je danes nasmejala z zabavnim posnetkom švicarskega olimpijca, ki je v Pyeongchangu izumil nov "olimpijski šport".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.