Vonnova prek Twitterja potrdila: ostaja do leta 2018

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn je prek Twitterja sporočila, da bo v belem cirkusu ostala do leta 2018, ko bodo na sporedu olimpijske igre v južnokorejskem Pjeongčangu.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica alpskega smučanja v ZDA Lindsey Vonn, ki zaradi hude poškodbe kolena z lanskega svetovnega prvenstva v Schladmingu v nedavno končani sezoni svetovnega pokala skorajda ni nastopala in je morala izpustiti tudi olimpijske igre v Sočiju, je prek Twitterja sporočila, da bo nastopala še štiri leta.

"Ne skrbi, vztrajala bom še 4 leta. Ne morete se me tako zlahka znebiti :)" je na priljubljenem družbenem omrežju na poziv nekega tviteraša, naj se v slogu Nemke Marie Höfl-Riesch še ne upokoji, odgovorila Vonnova.

To pomeni, da svetovna prvakinja v smuku in superveleslalomu iz Val d'Isèreja (2009) in olimpijska prvakinja v smuku iz Vancouvra (2010) namerava vztrajati do olimpijskih iger leta 2018, ki jih bo gostil južnokorejski Pjeongčang.

Spopad Vonn-Maze na SP?

V prihodnji sezoni bo glavni cilj štirikratne skupne zmagovalke svetovnega pokala domače svetovno prvenstvo v Vailu in Beaver Creeku. Februarsko SP bo verjetno tudi labodji spev slovenske šampionke Tine Maze.

Od Vonnove leto starejša Črnjanka je zavladala ob odsotnosti Američanke in v soju žarometov uživala tudi v Sočiju, na njenem domačem dvorišču pa bi se lahko slovenska šampionka v velikem slogu poslovila od tekmovanja na najvišji ravni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.