Vonnova reagirala na poškodbo Štuhčeve

Foto: Epa lindsey vonn
Novica o poškodbi najboljše slovenske alpske smučarke Ilke Štuhec se je hitro razširila tudi po smučarskem svetu.
Oglej si celoten članek

Ilki Štuhec, ki jo v sredo čaka operacija, potem pa daljše okrevanje, je čim hitrejšo vrnitev v karavano zaželela tudi najboljša smučarka zadnjih sezon in velika tekmica Lindsey Vonn.

"Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj," je prek Twitterja Slovenki sporočila Američanka, ki je tudi sama v preteklosti, tako kot Štuhčeva, imela veliko težav s hujšimi poškodbami.

Zdaj so te preteklost, Američanka pa si je za naslednji cilj zastavila nastop na moški tekmi svetovnega pokala. Vsaj za zdaj se ji ta želja še ne bo uresničila, pred kratkim sta namreč Mednarodna smučarska zveza (Fis) in ameriška zveza za alpsko smučanje in deskanje (USSA) prišli do dogovora, da bosta o tej želji ameriške smučarke odločala šele na majskem kongresu Fis.

Konec sezone Huda poškodba Ilke Štuhec

Najboljša slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec se je poškodovala danes med treningom v Pitztalu. "Na žalost je bil to eden zadnjih startov za več mesecev. Žalostna in jezna v tem trenutku, a motivirana, da se vrnem," je tvitnila najboljša smukačica zadnje zime.

Na njen zapis se je odzvala tudi Sofia Goggia: "Ko sem se leta 2013 poškodovala, si mi dala darilo na katerem je zapisano: 'ne nehaj sanjati!' Zdaj ti jaz govorim to."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.