Vonnova reagirala na Woodsovo nesrečo

Foto: EPA
Foto: EPA
Najuspešnejšega alpska smučarka stiska pesti za nekdanjega izbranca, s katerim je bila bila v zvezi tri leta.
Oglej si celoten članek

Nekdanja ameriška smučarka Lindsey Vonn se je odzvala na hudo prometno nesrečo Tigerja Woodsa, v kateri je legendarni golfist utrpel precej resne poškodbe, zaradi katerih je moral na urgentno operacijo.

Woods, ki je imel po besedah policistov "veliko srečo, da je sploh preživel", je pri zavesti in se normalno odziva v pogovoru z zdravniki.

Polomljen Takšno je stanje Woodsa po hudi prometni nesreči

Vonnova in Woods sta bila par od leta 2012 do 2015. Po besedah ameriške zvezdnice je bil njun razhod prijateljski in obojestranski.

"Molim za Tigerja Woodsa," se je na prometno nesrečo, katere podrobnosti so še predmet preiskave, odzvala olimpijska prvakinja. 

Foto: EPA lindsey vonn tiger woods beaver creek

Da sta zvezdnika ostala v dobrih odnosih, je Vonnova potrdila že leta 2018, ko je izrazila občudovanje ob vrnitvi nekdanjega partnerja med elito golfa. "Podpiram ga. Še vedno sva prijatelja, čestitava si za uspehe. Lepo je videti, da spet tako dobro igra," je takrat dejala.

Podporo mu je izrekla tudi leta 2017, ko so ga policisti na Floridi ujeli med vožnjo pod vplivom nedovoljenih substanc. Ameriški zvezdnik je sicer trdil, da je bilo njegovo stanje posledica nepričakovane reakcije na mešanico zdravil, ki jih je moral uživati zaradi bolečin v hrbtu.

Rekorderka Vonnovi se čas izteka, zato uživa, dokler lahko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.