Vonnova s kladivom uničila smuči

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ameriško smučarko je petkov odstop na tekmi v La Thuilu razjezil do te mere, da je vzela kladivo in nekajkrat krepko udarila po smučeh in vezeh. Video je v petek zvečer poskrbel za razburjenje predvsem pri njenem opremljevalcu Headu.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn je objavo na Facebooku po posredovanju sponzorja hitro zbrisala in se opravičila. "Bila sem zelo frustrirana, a vseeno je bila to velika napaka," je zapisala Vonnova, ki je v petek odstopila na enem od ovinkov, ko se ji je odpela smučka.

Vzadnjih dneh se je v težavah s pokroviteljem sicer znašel tudi danski nogometni reprezentant Nicklas Bendtner. Ta je član nemškega Wolfsburga, ki ga sponzorira avtomobilski koncern Volkswagen. A Dancu, ki naj bi ga kmalu prodali na Kitajsko, je očitno bolj všeč vožnja z mercedesom.

"To je njegova velika napaka in zanjo bo denarno kaznovan," je dejal športni direktor Wolfsburga Klaus Allofs. Nekdanji dolgoletni član Arsenala je v tej sezoni sicer zbral 13 nastopov v nemškem prvenstvu in zabil dva gola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 11:08 21. Februar 2016.

    Barva las vse pove.

  • 08:15 21. Februar 2016.

    kaj vse ima ovito okoli telesa ?

  • h3o
    00:50 21. Februar 2016.

    to je zato ker vonn ni smučala z smučkami Janez SDS, sedaj pa ima. skoraj se je usekala po lastni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.