Vonnova samo še z eno berglo

Foto: Facebook lindsey vonn Foto: Facebook lindsey vonn Foto: Facebook lindsey vonn Foto: Facebook lindsey vonn Foto: Facebook lindsey vonn Foto: Facebook lindsey vonn
Ameriška smučarka Lindsey Vonn počasi, a zanesljivo okreva po poškodbi kolena, ki jo je staknila na superveleslalomu na SP v Schladmingu. Vonnova je novico o svojem napredku sporočila na Facebooku, kjer je zapisala, da lahko po novem hodi z eno samo berglo.
Oglej si celoten članek

Nesrečni padec na superveleslalomu v Schladmingu, kjer je Američanka veljala za eno izmed favoritinj, je Lindsey Vonn prisilil, da je predčasno končala sezono, v kateri je v polnem sijaju zablestela slovenska šampionka Tina Maze.
Prva prognoza je bila zelo zaskrbljujoča, saj je imela Vonnova raztrgane križne vezi, obenem pa je utrpela še zlom golenice. Po najbolj črnem scenariju Američanka ne bi mogla nastopiti na olimpijskih igrah, ki bodo drugo leto potekale v Sočiju. A Vonnova se je ob podpori navijačev, zvezdniških kolegov in novega izbranca na noge postavila prej, kot so sprva pričakovali.

Zmagovalka 59 tekem za svetovni pokal je na Facebooku objavila fotografijo, kjer stoji brez pomoči bergel, pod katero je zapisala: ''Včeraj je bil velik dan zaradi številnih razlogov... :) Sedaj potrebujem samo še eno berglo.''

Čeprav je morala Vonnova predčasno zapustiti bele strmine, pa je po srečnem spletu okoliščin slavila zmago v smukaški razvrstitvi, saj je bila zadnja tekma sezone odpovedana, tako da je Mazejevi do tretjega malega kristalnega globusa zmanjkala le točka. ''Vse se ti enkrat povrne,'' je po nenadejani zmagi v smuku zapisala Vonnova.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.