Vonnova spet nasmejana

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lindsey Vonn je prebolela odstop na superkombinaciji in pred veleslalomom navijačem spet postregla z nasmeškom.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da so Lindsey Vonn po odstopu na superkombinaciji v ciljni areni premagale solze, zdaj pa je najuspešnejša smučarka vseh časov pripravljena, da iz sebe iztisne še zadnje atome moči.

Američanka je v sredo trenirala veleslalom, kar je dokumentirala na družabnih omrežjih. ''Trening veleslaloma v zgodnjih jutranjih urah. Jutri spet v igri na svoji zadnji tekmi tega svetovnega prvenstva,'' je sporočila Vonnova in med drugim pripisala oznako hashtag (kombinacijo simbola # in besede) ''nikoli ne obupaj'' (''never give up'').

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.