Vroča Lindsey razočarala vse moške privržence

Foto: Sports Illustrated vonn
Nekdanja zvezdnica belega cirkusa, 34-letna Lindsey Vonn, bo še drugič skočila v zakonski jarem.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn, najuspešnejša alpska smučarka vseh časov, se je zaročila. Zmagovalka 82 tekem za svetovni pokal, ki je s smukaškim bronom na letošnjem SP v Areju sklenila 18-letno kariero, bo obljubila večno zvestobo hokejskemu zvezdniku in članu moštva NHL New Jersey Devils P.K. Subanu. Par je v zvezi od lanskega junija.

Po poročanju tamkajšnjih medijev jo je Suban zasnubil doma, kjer ji je vpričo njenih treh psov nadel zaročni prstan s smaragdom.

Za ameriško zvezdnico bo to druga poroka, od leta 2007 do 2011 je bila namreč poročena z nekdanjim smučarjem Thomasom Vonnom.

Tri leta je bila v romantični zvezi z ameriškim golfistom Tigerjem Woodsom, od lanskega leta pa prijateljuje s Subanom.

"Ne mudi se nama s poroko," je za Vogue povedala Vonnova. "Odvisno bo od njegovega urnika in kdaj bova imela čas, da se vse dogovoriva. Ne bom vršila pritiska nanj, ker ga čaka pomembna sezona," je dodala.

34-letnica se je februarja poslovila od belih strmin. V karieri je zbrala 82 zmag, kar je 20 več od druge najuspešnejše smučarke Annmarie Moser-Pröll (62). Več od nje jih je dosegel samo Šved Ingemar Stenmark (86).

Z bronasto medaljo na SP je Vonnova postala najstarejša dobitnica odličja na SP. Je edina ženska z medaljami na kar šestih svetovnih prvenstvih.

V karieri je osvojila tudi tri olimpijska odličja, eno zlato in dve bronasti.

Foto: Epa lindsey vonn

Suban velja za enega najboljših hokejskih branilcev na svetu. Leta 2007 ga je na draftu kot 43. izbralo moštvo Montreal Canadiens. V letih 2013 in 2015 je bil imenovan v All-Star ekipo.

Leta 2014 je s Kanado osvojil zlato medaljo na olimpijskih igrah v Sočiju. Pred dvema letoma je z Nashville Predators v finalu lige NHL klonil proti Pittsburgh Penguins. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:16 4. September 2019.

    A kar VSE moške je razočarala al kaj. Tudi une 90letnike pa une 10let stare, pa une poročene, pa geje …

  • 19:39 25. Avgust 2019.

    Čez en let bo že na drugem "drogu"!

  • 11:08 24. Avgust 2019.

    Pa ne bodite preveč razočarani,saj bo kmalu spet na borzi....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.