Vonnova tekmicam vrgla rokavico

Foto: Epa lindsey vonn
Ameriška zvezdnica bo lov za Ingermajem Stenmarkom nadaljevala v Cortini d'Ampezzo.
Oglej si celoten članek

Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn je bila prepričljivo najhitrejša na drugem in hkrati zadnjem treningu smuka pred tekmama svetovnega pokala v Cortini d'Ampezzo.

Drugi čas je postavila Tina Weirather iz Liechtensteina, ki je zaostala 96 stotink sekunde, tretja je bila Američanka Jacqueline Wiles (+1,25). Slovenke ne nastopajo.

Vonnova je bila najhitrejša že v sredo. Olimpijska prvakinja v smuku iz Vancouvra 2010 je morala zadnje olimpijske igre 2014 v Sočiju izpustiti zaradi poškodbe, ta čas pa kaže dobro pripravljenost na bližnje igre v Pyeongchangu. Američanka je kar 11 od svojih skupno 78 zmag v svetovnem pokalu dosegla v Cortini.

Vonnova se bo v Cortini, ki bo od 19. do 21. januarja gostila dva smuka in superveleslalom, poskušala približati švedskemu rekorderju Ingemarju Stenmarku, zmagovalcu 86 tekem za svetovni pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:28 19. Januar 2018.

    Mislm,da je njen cajt v izteku,saj je zadnjič zaostala tolk,da bi ji lahko merl cajt s koledarjem!

  • 18:00 18. Januar 2018.

    Ti kar lovi, ampak legende nikoli ne boš ujela.........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.