Vonnova v kopalkah po rekord

Foto: Instagram Ingemar Stenmark v družbi najbližje zasledovalke Lindsey Vonn.
Foto: Instagram Ingemar Stenmark v družbi najbližje zasledovalke Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn se pripravlja na novo sezono. Ob tem zna poskrbeti tudi za svoje oboževalce.
Oglej si celoten članek

Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov po številu zmag v svetovnem pokalu se pripravlja na novo sezono. V zadnjem času so Lindsey Vonn pestile številne poškodbe, treningi pred novo sezono pa so temu primerni. Vsaj nekaj bolečin in utujenost ji verjetno prežene izjemno okolje v katerem trenira. Od bazena do snega je le nekaj korakov.

Vonnova je v svetovnem pokalu osvojila 76 zmag, v tej sezoni pa bo naskakovala tudi rekordni dosežek, ki ga v alpskem smučanju še z desetimi zmagami več še vedno drži legendarni Šved Ingemar Stenmark.

Posnetke s svojih treningov je enaintridesetletna Američanka, ki vsekakor zna poskrbeti za svojo promocijo, na svoji instagram strani delila tudi s svojimi sledilci.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:51 15. September 2016.

    Ji privoščim. Tudi če bo kdaj še kak video objavila, ne bo slabo :)

  • 08:56 15. September 2016.

    Upam, da bo letošnja sezona zanjo brez poškodb in da čim večkrat zmaga.<br />Odlična smučarka, samozavestna in nič arogantna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.