Vonnova v pisateljske vode

Foto: EPA
Foto: EPA
Lindsey Vonn je napisala knjigo, s katero želi nagovoriti predvsem ženske..
Oglej si celoten članek

Američanka Lindsey Vonn, ki bo 18. oktobra dopolnila 32 let, je v torek predstavila knjigo Strong is the new beautiful, v katerem predstavlja svoj pogled na moč, prehrano, fitnes in odnos do stvari. Zaenkrat je knjiga na voljo le v angleški izvirni različici, poroča agencija Apa.

Vonnova, s 76 zmagami v svetovnem pokalu in štirimi velikimi kristalnimi globusi najuspešnejša alpska smučarka vseh časov, želi v svoji knjigi nagovoriti predvsem ženske, tudi o konkretnih zadevah, kot, denimo, da naj ne razmišljajo o hitrem hujšanju, ampak naj se naučijo ljubiti svoje telo.

Ob tem pa na 236 straneh razlaga tudi svoje delo na treningih in svoj odnos do življenja. Filozofijo, ki jo je pripeljala na smučarski prestol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.