Vonnova: Zame je Anna favoritinja

Foto: EPA
Foto: EPA
Lindsey Vonn v internem dvoboju Tine Maze in Anne Fenninger več možnosti pripisuje avtrijski smučarki.
Oglej si celoten članek

V ženskem svetovnem pokalu v alpskem smučanju poteka napet boj med slovensko šampionko Tino Maze in njeno največjo izzivalko Anno Fenninger. Pred tekmama v Mariboru je prednost Mazejeve znašala kar 184 točk, po dveh zaporednih odstopih in kar treh zmagah Avstrijke pa je razlika skopnela na 44 točk.

Tina bo izgubljeno poskušala nadoknaditi v Garmish-Partenkirchnu, kjer bosta 7. in 8. marca na sporedu smuk oziroma superveleslalom. O dvoboju med Avstrijko in Slovenko je po tekmah v Banskem spregovorila tudi ena najboljših smučark vseh časov Lindsey Vonn.

''Zame je Anna favoritinja. Njena samozavest je občudovanja vredna in ujela je pravi ritem. V tem trenutku je nepremagljiva. V finalu bo zelo napeto, vendar mislim, da ji bo uspelo,'' povedala Američanka.

Z njenimi besedami se prav gotovo ne strinjajo v taboru Tine Maze, kjer na prihajajočih tekmah svetovnega pokala po besedah Andree Massija stavijo na zmago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 19:07 4. Marec 2015.

    ...so modri in so bedaki ..se v naši slovenski družbi najde pač ena lannena oseba, ki ima težave , ki …

  • 16:33 4. Marec 2015.

    BIČ!!!!!!!!!!

  • 16:25 4. Marec 2015.

    res je, veliko nas je, ki smo spregledali samooklicano princeso in njen odvraten EGO...za tako samoljubno osebo, kot je maze, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.