Voznica formule 1 hudo poškodovana

Foto: Twitter/Marrusia
Foto: Twitter/Marrusia
Španska testna voznica formule 1 Maria de Villota se je v torek hudo poškodovala na treningu v britanskem Duxfordu. Med vožnjo na letališki stezi se je iz doslej nepojasnjenih razlogov z veliko hitrostjo zaletela v moštveni tovornjak, so zapisali v njeni ekipi Marussia.
Oglej si celoten članek

Mario de Villoto so prepeljali v bolnišnico, po nepotrjenem poročilu BBC-ja pa je 32-letna Španka v smrtni nevarnosti. Iz moštva so sporočili, da bodo javnost o poškodbah obvestili po natančnih zdravniških pregledih. Za de Villoto je bil to prvi test bolida, ki pa se je končal tragično. Prvotno so v moštvu načrtovali dvodnevni trening na ravninski progi, ki bi omogočal nastavitve za dirko konec tedna v Silverstonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • VSK
    17:02 3. Julij 2012.

    pa kam rine vn iz kuhne ???!!!<br />:)

  • 14:27 3. Julij 2012.

    Jah niso za ženske take hitre zadeve. Kia pride, polo, matiz, corsa... so maksimum .)))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.