Vprašanja predvsem v napadu

Foto: Dejan Mijović Bosta Tim Matavž (levo) in Milivoje Novaković (desno) glavni napadalni dvojec Ma
Pred novim ciklusom kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki se za Slovenijo začnejo v petek proti Severni Irski, se glede zasedbe Matjaža Keka pojavlja nekaj dilem.
Oglej si celoten članek

1. Kdo ob Novakoviću?
V prejšnjih kvalifikacijah je selektor Matjaž Kek v napadu ob Milivoju Novakoviću zaupal Zlatku Dediću, na svetovnem prvenstvu ga je iz postave izrinil Zlatan Ljubijankić, na prijateljski tekmi proti Avstraliji pa je začel Tim Matavž. Tisti, ki bo v postavi v petek, bo v prednosti v prihodnje.

Letos štirikrat
Slovenska reprezentanca bo v tem koledarskem letu odigrala štiri tekme. Po Severni Irski sledijo Srbija (Beograd, 7. 9.), Ferski otoki (Ljubljana, 8. 10.) in Estonija (Talin, 12. 10.).

2. Uveljaviti Iličića
Josip Iličić
je v zadnjem mesecu postal najbolj vroč nogometaš pri nas. Glede na trenutno formo se bo Kek težko uprl skušnjavi, da 22-letnega Kranjčana čim prej pošlje v ogenj.

3. Luknja na sredini
Težave predstavlja tudi dejstvo, da Aleksander Radosavljević na položaju zadnjega veznega igralca nima prave alternative. Če bo izkušeni Kranjčan kakšno tekmo moral izpustiti, je v tem trenutku njegov prvi namestnik Armin Bačinović, saj ima Rene Krhin že nekaj časa težave s poškodbo in pomanjkanjem igralnega časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.