Vpričo dekleta izvlekel pištolo, nato si je sodil sam

Foto: Profimedia sveča plamen
Srbijo je pretresel samomor nekdanjega vrhunskega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Nekdanji srbski mladinski nogometni reprezentant Miljan Mrdaković je pri 38. letih doma v Beogradu naredil samomor, poročajo tamkajšnji lokalni mediji.

Kot poročajo mediji, se je Mrdaković ustrelil v najemniškem stanovanju, kjer je živel z dekletom.

Srbski tabloidni mediji navajajo, da naj bi se Mrdaković usedel na rob postelje, rekel, da ne more več in vzel pištolo. Njegovo dekle naj bi pobegnilo iz stanovanja in poklicalo policijo.

Policisti so potem nekdanjega nogometaša našli mrtvega v stanovanju. Nekdanji nogometaš je storil samomor, tako da se je ustrelil v glavo.

Mrdaković se je rodil leta 1982 v Nišu. Prve nogometne korake je naredil v Radničkem, pozneje je igral tudi v mladinskih kategorijah Partizana. V svoji karieri je zamenjal številne klube, med drugim je igral za OFK Beograd, Gent, Salzburg, AEK, nogometno pot pa je končal leta 2017.

Mrdaković je za mlado reprezentanco Srbije zbral devet nastopov, zaigral pa je tudi na olimpijskih igrah leta 2008.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.