Vrača se Matavž

Foto: Žurnal24
Selektor slovenske reprezentance do 21 let Tomaž Kavčič je objavil spisek izbrancev za prijateljsko tekmo z Anglijo. V izbrano vrsto se vrača Tim Matavž, najboljši strelec mlade selekcije.
Oglej si celoten članek
 

Reprezentanca do 21 let

vratarja: J. Koprivec (Udinese), M. Rozman (Interblock)
branilci: G. Balažic (HIT Gorica), T. Apatič (Domžale), R. Elsner (Interblock), A. Rajčevič (Koper), E.Salkić (Interblock)
vezisti: A. Bačinović (Maribor), D. Gerič (Interblock), U. Korun (MIK CM Celje), N. Omladič (Rudar V.), N. Pečnik (Sparta P.), D. Školnik (Maribor), M. Viler (Koper)
napadalci: R. Bezjak (MIK CM Celje), T. Matavž (BVO Emmen), V. Plut (Maribor), E. Velikonja (HIT Gorica)

Selektor slovenske nogometne reprezentance do 21 let Tomaž Kavčič je objavil seznam reprezentantov, ki se bodo 19. avgusta v Hull Cityju na prijateljski tekmi merili z angleškimi vrstniki. Seznam sestavlja 18 igralcev, na njem je kar šest novincev, v mlado vrsto pa se vrača tudi napadalec Tim Matavž, s štirimi goli na desetih tekmah najboljši strelec te reprezentance. Nogometaši, ki bodo prvič oblekli dres mlade reprezentance, pa so: vratar Jan Koprivec, vezisti Armin Bačinović, Dejan Gerić, Nik Omladič in Dejan Školnik ter napadalec Roman Bezjak.

Selektor angleške mlade reprezentance Stuart Pearce ima na voljo močno zasedbo, saj so v kvalifikacijah za mlado angleško vrsto igrali tudi Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Tom Huddlestone (Tottenham), Fraizer Campbell (Manchester United), Michael Mancienne (Chelsea), Aaron Lennon (Tottenham), Grant Leadbitter (Sunderland), Michael Johnson (Manchester City) in drugi. Pravico nastopa za omenjeno reprezentanco ima tudi zvezdnik Arsenala, Theo Walcott.Tekma s Slovenijo jim bo služila kot priprava za tekmo s Portugalsko v kvalifikacijah za EURO 2009.

Nogometna zveza Slovenije se je za prijateljsko tekmo z Anglijo dogovorila že pred meseci, v začetku pa je bil v igri celo sloviti štadion City of Lights v Manchestru, kjer je bilo odigrano letošnje finale pokala UEFA.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.