Vrača se Premier League

Foto: Epa premier liga
Angleška liga je še ena izmed največjih evropskih nogometnih prvenstev, ki je napovedala nadaljevanje sezone.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo britanski mediji, bodo zaradi pandemije novega koronavirusa prekinjeno sezono nadaljevali 17. junija z zaostalima tekmama med Aston Villo in Sheffield Unitedom ter Manchester Cityjem in Arsenalom.

Nato pa bodo celoten krog odigrali med 19. in 21. junijem.

Klubi sicer še vedno sestankujejo, a kot pišejo angleški mediji, so se dogovorili o nadaljevanju.

Večina klubov je do marčevske prekinitve odigrala po 29 tekem. Vodi Liverpool, ki ima ogromno prednost pred zasledovalci in je na dobri poti k svojemu prvemu naslovu po 30 letih.

Rdeči so zbrali 82 točk, sledijo pa Manchester City s 57, Leicester s 53, Chelsea z 48 in Manchester United s 45. Med strelci je na vrhu Leicesterjev Jamie Vardy z 19 zadetki.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.