Vratar prišel, poleti še nov trener?

Foto: Facebook FC Luka Koper
Foto: Facebook FC Luka Koper
Vodstvo FC Luka Koper je včeraj objavilo, da bo njihova vrata v spomladanskem delu sezone branil povratnik Vasja Simčič, poleti pa naj bi Koprčani dobili tudi novega trenerja.
Oglej si celoten članek

"Dogovorili smo se za sodelovanje z vratarjem Vasjo Simčičem, ki se ponovno vrača h kanarčkom. Simke dobrodošel nazaj!" so včeraj zapisali na uradni Facebook strani FC Luka Koper in potrdili namigovanja, da se izkušeni vratar Vasja Simčič pa polletnem branjenju goriških vrat vrača k obalnemu prvoligašu. 

Koprčani naj bi v naslednjih dneh predstavili še nekaj novincev, večina izmed njih pa je v preteklih sezonah že nosila rumeno-modri dres. 

Iz Velenja v Koper

Po zadnjih informacijah pa naj bi v poletnih mesecih zagotovo prišlo tudi do sprememb na trenerski klopi koprskega kluba. Aktualnega trenerja Alena Ščulca, ki mu bo uprava kluba ponudila priložnost tudi v drugem delu sezone, naj bi zamenjal Jernej Javornik. Slednji bo do izteka pogodbe še naprej vodil velenjski Rudar, po koncu sezone pa bo prevzel krmilo moštva z Bonifike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.