Vratar umrl po silovitem trku s soigralcem

Foto: PrtSc Choirulu Hudi so nemudoma pomagali, toda vratar je vseeno izdihnil.
Foto: PrtSc Choirulu Hudi so nemudoma pomagali, toda vratar je vseeno izdihnil.
Nogometno javnost je pretresla novica o smrtnem primeru na igrišču v Indoneziji.
Oglej si celoten članek

Po trčenju s soigralcem je umrl vratar prvoligaške ekipe Persela Lamongan, Choirul Huda. Nesrečnika, ki se je požrtvovalno vrgel pod noge tekmeca, je s kolenom zadel soigralec Ramon Rodrigues, ki je spremljal tekmečevo akcijo, a se ni mogel izogniti trčenju s svojim vratarjem.

Ljubomir Moravac "Občasno še vedno čutim roko, ki je nimam"

Sprva ni kazalo, da bo dogodek pomenil katastrofo, saj je bil Huda pri zavesti in je celo želel vstati na noge, toda nato je padel v nezavest. Z rešilnim avtomobilom so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je uro pozneje umrl za posledicami udarca v predel prsi, glave in vratu. Smrt naj bi bila posledica hipoksije, pomanjkanja kisika v možganih.

38-letni nogometaš je od leta 1999, ko je začel kariero, za Perselo Lamongan branil na več kot 500 tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.