Vratar zabil Realu v 95. minuti ter Brugge popeljal med šestnajst najboljših

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vratar mladinske ekipe Cluba Bruggea si bo tekmo z Realovimi mladinci zapomnil za vedno.
Oglej si celoten članek

Senne Lammens, vratar mladinske ekipe belgijskega Cluba Bruggea, je postal veliki junak svoje ekipe, potem ko je v 95. minuti tekme zabil odločilni zadetek proti velikemu Real Madridu.

Club Brugge in Real Madrid sta sicer remizirala z rezultatom 2:2 v mladinski Ligi prvakov, kar je bilo dovolj, da so domači Belgijci napredovali v izločilne boje.

Real je sicer povedel z 1:0 in nato z 2:1, a se je globoko v sodniškem podaljšku v nasprotnem kazenskem prostoru odlično znašel mladi belgijski vratar ter z glavo zatresel mrežo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.