Vratar zaradi prepira z dekletom skočil iz šestega nadstropja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Albanski vratar je po poizkusu samomora končal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Albanski nogometni vratar Aldo Teqja je v kritičnem stanju, potem ko je skočil iz šestega nadstropja svojega stanovanja v Tirani, ker se je sprl z dekletom.

Foto: Twitter Aldo Teqja

Najresneje so poškodovana pljuča, medtem ko ostalni vitalni organi po zdravniškem mnenju naj ne bi bili resneje ogroženi, toda stanje bi se lahko po zdravniških napovedih še zakompliciralo.

Poizkus samomora se je pripetil v njegovem stanovanju po nogometni tekmi njegove ekipe Partizani s Teuto.

Teqja je sicer Partizani okrepil to poletje po prestopu iz Skënderbeua. Pred tem je branil še za Kukësi, dva ciprska kluba, Anorthosis ter Lepido, in svoj matični klub Dinamo Tirano. Bil je tudi član vseh albanskih mladih reprezentančnih selekcij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.