Vratarki Atlética grozi izključitev

Foto: EPA
Foto: EPA
Vratarki Sari Ezquerro grozi izključitev iz B ekipe Atlético Madrida, ker se je po koncu finala Lige prvakov veselila zmage mestnega tekmeca.
Oglej si celoten članek

Sara Ezquerro je postala žrtev slabe presoje, zaradi katere je zdaj pod vprašajem njena prihodnost v rezervni ekipi Atlético Madrida.

Pripadnost nogometnemu klubu ni šala, še posebej ne v Madridu, zato ne preseneča, da se je zaradi slavja po zmagi Real Madrida znašla v nemilosti navijačev poraženega finalista.

Kraljevi klub je v soboto v Milanu premagal mestnega tekmeca in se veselil 11. zmage v Ligi prvakov oziroma njenih predhodnikih. Po tekmi so madridske ulice preplavili navijači belega baleta, ki se jim je pridružila tudi vratarka Atléticove B ekipe.

Fotografija njenega rajanja v družbi Realovih navijačev je nemudoma postala viralna in izzvala bes navijačev rdeče-belih.

Po poročanju spletnega portala Marca.com so v klubu sklicali izredni sestanek, na katerem so razpravljali o morebitnih ukrepih.

Nogometašici grozi celo prekinitev pogodbe.

Ezquerrova je zaradi poplave žaljivih sporočil že zaprla svoje račune na družabnih omrežjih, klub pa bo zdaj odločil o njeni prihodnosti.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.