Vražje Slovenke v Ljubljani

Foto: Žurnal24 V Slovenskem olimpijskem mestu se lahko družite z nekdanjimi slovenskimi olimpij Foto: Žurnal24 slovensko olimpijsko mesto Foto: Žurnal24 slovensko olimpijsko mesto Foto: Žurnal24 rajmond debevec Foto: Žurnal24 peterka primoz
V Slovenskem olimpijskem mestu na Prešernovem trgu bodo v današnjem valentinovem razpoloženju gostovale vražje Slovenke: Špela Pretnar, Katja Koren, Urška Hrovat in Alenka Dovžan.
Oglej si celoten članek

V soboto so v središču mesta kot olimpijski gostje sodelovali Primož Peterka, Rajmond Debevec in Marjan Mesec – nastopil je na OI l .1968 in 1972 –, danes pa prihaja ženska zasedba vražjih Slovenk. Druženje, ki bo minilo v valentinovem vzdušju, se s curlingom, tekom na smučeh, javljanjem iz Vancouvra, fotografiranjem z olimpijskimi gostjami in ostalimi aktivnostmi začenja ob 17. uri, trajalo pa bo do konca olimpijskih nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.