Vrečka keksov in kovanci drago stali Olimpijo

Foto: Cedevita Olimpija/Aleš Fevžer
Foto: Cedevita Olimpija/Aleš Fevžer
Ljubljansko ekipo je doletela visoka denarna kazen zaradi incidenta na tekmi s Partizanom.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Cedevita Olimpija bo moral zaradi neustrezne organizacije na tekmi regionalne lige Aba proti Partizanu v Ljubljani plačati visoko kazen 15.100 evrov, so sporočili iz vodstva lige.

Disciplinski sodnik je namreč zaradi vrečke keksov ter kovancev, ki so pristali na parketu med dvobojem, izrekel visoko kazen Ljubljančanom. Ti so sicer v 24. krogu premagali moštvo Partizana z 81:79.

Cedevita Olimpija je trenutno na tretjem mestu razpredelnice s 16 zmagami in sedmimi porazi, Partizan pa zaseda vrh z razmerjem 20-4, a je odigral dve tekmi več od mestnih tekmecev Crvene zvezde (20-2).

Foto: Cibona/Mihal Jacić Cedevita Olimpija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.