Vreme premagalo organizatorje

Foto: EPA
Foto: EPA
Organizatorji v Adelbodnu so moralui zaradi slabih vremenskih razmer odpovedati šesti veleslalom za moške v letošnji sezoni.
Oglej si celoten članek

Švicarski organizatorji veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev, ki bi moral biti danes v Adelbodnu, so bili prisiljeni tekmo odpovedati. Razlog za novo odpoved so zelo slabe vremenske razmere z dežjem in meglo. V nedeljo je v Adelbodnu načrtovan slalom, ki ostaja na sporedu.

Na startu današnjega veleslaloma je bil en Slovenec Žan Kranjec, ki je imel startno številko 29, nedeljski slalom pa bosta začela dva Slovenca Matic Skube in Miha Kürner.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.